Vanaf woensdag 18 november 2015 start een nieuw jongerenproject in Velp-Zuid: Het sprookje achter het ambacht. Dit is een project in samenwerking met Stichting ElanArt. Vanaf maart 2016 worden er om de week op woensdagen tussen 16.00 uur en 18.00 uur creatieve en kunstzinnige activiteiten georganiseerd in The Maxx in Buurthuis de Poort. Het is voor jongeren van het AZC in Velp en alle anderen die graag willen meedoen of meehelpen. Het einddoel is onder andere het geven van een voorstelling in buurthuis de Poort en het AZC.

Het project georganiseerd door Stichting ElanArt i.s.m. de HAN in het bijzonder studenten van de opleiding Creatieve Therapie. Zij organiseren workshops en begeleiden de bijeenkomsten.

Woensdag 18 november was de aftrap. We startten met een rondleiding voor het team van ElanArt en de studenten van de HAN in buurthuis de Poort en Velp-Zuid. Aansluitend wandelden we naar het AZC in Velp om daar kennis te maken met de bewoners van het AZC en om hen te informeren en enthousiasmeren voor dit project.

Locatie: The Maxx

Tijdstip: woensdagen van 16.00 uur tot 18.00 uur

Coördinator: Masoud Rahaee (ElanArt)

Meer informatie bij onze beheerder Marten Zweers: m.zweers@rheden.nl of 026 – 848 17 53