NIEUW NAAICLUB “DE KNOPSPELD”

VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN

Vanaf maandag 3 oktober is er weer een nieuwe activiteit in Buurthuis de Poort: een naaiclub. Het zelf (ver-)maken van kleding is weer hot, maar wie kan het nog?

Nu kunt u iedere maandag van 19.30 uur tot 21 uur onder leiding van twee vrijwilligers leren over het (ver)maken van uw eigen kleding. Deze cursus is zowel voor beginners als gevorderden, omdat iedereen aan zijn eigen projecten kan werken. Er is dus begeleiding op maat. Er zijn drie naaimachines aanwezig en ons buurthuis heeft ook de beschikking over een lockmachine. Natuurlijk mag u ook uw eigen naaimachine meenemen, zodat u ook hiermee goed leert werken.

Voor slechts €4,- per maand kunt u deelnemen aan deze nieuwe activiteit van Buurthuis de Poort. Een aantal basismaterialen is aanwezig, zoals scharen, knopspelden, meetlinten e.d. De stoffen die u gebruikt zijn natuurlijk wel voor eigen rekening. Koffie thee of wat fris is verkrijgbaar, maar voor eigen rekening.

Dus wilt u ook eindelijk dat jurkje maken voor uw (klein)dochter of die mooie broek voor uzelf? Meldt u snel aan en start met het maken van uw eigen kleding!

Tijden: iedere maandagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur

Waar: Hobbyruimte Buurthuis de Poort

Coördinator: Stini Westdorp

Meer informatie bij onze beheerder m.zweers@rheden.nl of 026 – 848 17 53