ontvangst door stini en nelOp vrijdag 25 januari 2019 organiseerde het bestuur van Stichting Buurthuis de Poort voor het vijfde jaar een vrijwilligersavond. Ieder jaar leggen wij onze vrijwilligers een avond in de watten en organiseren wij een gezellige activiteit voor onze vrijwilligers.

opening buffetDit jaar was er een “Ski hut” thema en werden onze vrijwilligers ontvangen met Gl├╝hwein. Het buffet werd ook dit jaar weer verzorgd door Gildeslager J. van Egmond die een heerlijk speenvarken klaar had gemaakt.

Voor, tijdens en na het eten was er muziek verzorgd door zangeres Machabelle en natuurlijk kon er volop worden meegezongen.

zangeres machabelle in stijl gekleed en opgetreden

Vrijwilliger van het jaar mevrouw van WelieAls klap op de vuurpijl heeft Buurthuis de Poort de vrijwilliger van 2019 in het zonnetje gezet. Mevrouw Tinie van Welie, 95 jaar en nog volop actief voor Buurthuis de Poort en al zo lang als iedereen zich kan herinneren actief vrijwilliger. Een Vrijwilliger waar wij heel trots op zijn! Mevrouw Van Welie mocht een beeldje in ontvangst nemen van onze voorzitter en volgend jaar zal er een verkiezing plaatsvinden, waarin de vrijwilligers zelf hun vrijwilliger van het jaar mogen kiezen.

Mocht u denken daar wil ik ook als vrijwilliger aan de slag, neem dan eens een kijkje op onze website. www.buurthuisdepoort.nl. Ook is het bestuur op zoek naar een nieuwe penningmeester. Neem dus snel contact met ons op als u verstand heeft van centjes en graag wil meebouwen aan Buurthuis de Poort. Meld u zich via onze beheerder Marten Zweers (026 – 848 17 53). Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons binnenlopen: Heeckerenstraat 201 Velp.

Graag tot snel!